Webkurs

En webkurs är oftast kortare och mer fokuserad på specifika delar i programmen. Kursen går att anpassa utifrån behov och frågeställningar. En stor fördel med kurs via webben kan vara att slippa resor och boendekostnader.

Anpassade webkurser sätter vi upp utifrån era specifika önskemål. Vi använder vid dessa tillfällen ett skärmdelningsprogram och ni träffar en av våra kursledare live över webben.

Inom kort kommer vi även att kunna erbjuda en komplett webkurs avseende Novapoint Bas där man under 90 dagar har tillgång till kursen i sin helhet. Vid tecknande av sådan kurs är det möjligt att själv styra när och var man vill köra kursen. Allt som behövs är en dator med internetanslutning. Det blir möjligt att hoppa framåt eller bakåt i kursen helt efter behov. Registrering sker med Vianova-ID och genom att logga in med detta kan man se hur många dagar som kvarstår av perioden.
Onlinekursen ger även åtkomst till kursmaterial och övningsexempel.

Anpassad kurs

Dessa kurser genomförs efter intresse och på förfrågan. De kan vara av kortare karaktär och avse fördjupning inom vissa områden som t ex redovisning, Mängdberäkning eller projektering av vägdränering. Alternativt så är det längre kurser där vi går igenom hela moduler som t ex väg, järnväg, tunnel, buller eller det fristående programmet TA-plan. Kursen hålls antingen på plats hos er eller i kurslokal.

BIM-kurs

Idag pratas det inte bara om BIM i anläggningsbranschen – det ställs även krav på BIM! Allt fler beställare, med Trafikverket i spetsen, ställer krav på att leverantörerna skall arbeta med BIM i projekten. Vissa beställare ställer krav på BIM-kompetens i samband med upphandlingar osv. läs mer>>

Schemalagd kurs

Vi tillhandahåller professionella utbildningar för alla program. I våra kurser fokuserar vi på att förklara de tekniska principerna och visar på praktiska exempel. Deltagarna får även själva lösa liknande uppgifter. Utbildningen kan också baseras på faktiska projekt.

Utbildning

Novapoint Väg, grundkurs - Stockholm

27-11-2017 - 29-11-2017
Sweden
Mer
Utbildning

Novapoint Geosuite Presentation, Civil3D - Göteborg

28-11-2017 - 28-11-2017
Sweden
Mer
Utbildning

Novapoint Geosuite Sättning- Göteborg

30-11-2017 - 30-11-2017
Sweden
Mer
Utbildning

Novapoint VA, grundkurs - Stockholm

11-12-2017 - 12-12-2017
Sweden
Mer