Gillar du att arbeta med kundkontakt och administration? Vi söker nu en kundorienterad säljkoordinator till vår verksamhet i centrala Göteborg!

Trimble i Sverige är verksamma inom byggindustrin och erbjuder heltäckande lösningar för planering, projektering och underhåll inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Våra medarbetare har alla mångårig branscherfarenhet och drivs av att vilja förenkla vardagen för Trimbles kunder. Kärnan i Trimbles erbjudande är de egenutvecklade programvarorna Trimble Novapoint och Trimble Quadri. Trimblekoncernen har idag över 8000 anställda med kontor i över 35 länder.

Vi söker nu en säljkoordinator till vår verksamhet i Göteborg. Hos oss blir du en del av en grupp som värdesätter teamkänsla, nyfikenhet och framåtanda. Vi erbjuder bra anställningsvillkor och stora utvecklingsmöjligheter. Trimbles kultur präglas av en mening: Att hjälpa varandra att lyckas!


Du kommer att ingå i ett nordiskt säljteam som erbjuder programvaror och tjänster inom samhällsbyggnad. Du kommer att arbeta med rådgivande försäljning mot främst svenska kunder. Du arbetar främst över telefon, men även via mail och webb. Dina administrativa uppgifter består av upprätta offerter, lägga in orders i vårt affärssystem, samt sköta fakturering. Arbetet innebär mycket kundkontakt där du hjälper kunder med produktfrågor, samt ansvarar för leveranser till kund.

 

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom administration/försäljning alternativt dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området. Du ska ha minst ett års dokumenterad erfarenhet av B2B försäljning, it-försäljning är meriterande. Du har mycket god datorvana och erfarenhet av att arbeta med digitala kommunikationsmedel.

Du har även lätt att kommunicera med människor - både internt och externt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav eftersom tjänsten innebär mycket kommunikation, du måste därför kunna uttrycka dig korrekt i både tal och skrift.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt på din personliga egenskaper.

Det är självklart för dig att samarbeta med övriga kollegor och du lever efter mottot att teamet är viktigast. I rollen som säljkoordinator hos oss ges du stor frihet med förutsättning att du arbetar strukturerat och med tydligt affärsfokus.

Välkommen med din ansökan!

Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Tillträde: Omgående efter överenskommelse
Lön: Fast
Placeringsort: Centrala Göteborg
Övrigt: B-körkort önskad men inget krav
Ansökan: Ansökan sker endast via Trimbles jobbportal, skicka in din ansökan senast 2017-09-30. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Granberg - Sales Manager på telefon  031-7001833, alternativt epost: stefan_granberg@trimble.com

Trimbles jobbportal

För övriga lediga tjänsten, besök gärna: www.trimble.com/careers. Du kan även ställa in en aviseringsfunktion på webbplatsen för att få automatisk notis om intressanta jobb globalt på Trimble.