Trimble tillhandahåller tjänster och lösningar som leder till framgångar, så att våra kunder kan känna sig trygga varje gång de startar ett nytt projekt.

Trimbles unika BIM-lösning för anläggningsarbeten och byggprojekt förbättrar effektivitet och produktivitet, samtidigt som fel, slöseri och kostnader minskar under varje fas av projektet – från planering och design till konstruktion, drift och underhåll. 

Trimble Construction Continuum

 

Lösningen är redo för BIM-nivå 3, den mest avancerade versionen hittills, vilket innebär att modelldata kan användas, utökas och förändras genom hela projektets livscykel. Den delade BIM-modellen för enskilda projekt har förbättrats för varje fas, och med Trimbles specialanpassade design- och produktivitetsverktyg kan du förbättra ditt arbetsflöde och din kvalitet – genom hela värdekedjan.

En svit med integrerade och beprövade expertverktyg gynnar inte bara de individuella projektmedlemmarna och projektfaserna, de förbättrar även de kollektiva arbetsprocesserna under projektets hela livscykel och skapar optimala resultat för den projektansvarige.